Apenkooien oldschool gymmen
Archery tag
Indoor bumpervoetbal
Workshop schermen
Indoor activiteiten voor in de sportzaal

Zoek een indooractiviteit

Met elkaar er op uit en gezellig en actief bezig zijn tijdens een groepsuitje hoeft zich niet alleen buiten af te spelen. Zit je in het winterseizoen of wil je er zeker van zijn dat iedereen droog blijft, dan kies je voor een indoor activiteit in de zaal.

Bijna iedere sport kent wel een indoor variant en de meeste daarvan lenen zich heel goed voor een groepsactiviteit voor jouw uitje. Naast sporten kun je natuurlijk ook lekker dansen, mediteren of een spellencircuit doen in de zaal. Of wat dacht je van yoga of circus? Het aanbod van activiteiten in de zaal is enorm.

Kies de sport of activiteit die bij jouw gezelschap past en leef je helemaal uit onder de professionele begeleiding van de sportinstructeurs of activiteiten begeleiders.

€ 17,50 tot € 25,00 per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk in elke sporthal in Nederland
Archery Tag is een mix van paintball en trefbal waarbij je met pijl en boog je tegenstanders probeert te raken. Door de zachte pijlpunten doet een 'hit' geen pijn en levert het spel spectaculaire taferelen op. Er worden diverse varianten gespeeld zoals last-team standing en the hungergames.
Vanaf € 14,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk in elke sporthal in Nederland
Bump, Smash en Hit je tegenstander zo hard je kan, zonder iets te voelen! Bubble Voetbal wordt verzorgd op diverse indoor locaties in Nederland. Daarnaast kunnen wij de activiteit ook in een sporthal bij u in de buurt organiseren zodat u niet ver hoeft te reizen. Een uur Bubble Voetbal staat garant voor hilarische en spectaculaire taferelen die niet snel vergeten zullen worden.
€ 20,00 per persoon
10 tot 100 personen
Mogelijk op elke indoor locatie in Nederland
Ga samen met jouw gezelschap een workshop schermen volgen en beleef een aantal uren intensieve actie tijdens deze indoor activiteit. Het ziet er best moeilijk uit. Een flitsende sabel, een paar snelle bewegingen stap vooruit, stap achteruit en daar wordt iemand geraakt. Het heeft ook iets mysterieus, de gezichten van de schermers verborgen achter een masker.
Vanaf € 27,50 per persoon
10 tot 100 personen
Voor een activiteit vol avontuur op hoog niveau kun je je klimkunsten in praktijk brengen tijdens dit uitje aan de klimmuur.
€ 15,00 per persoon
Vanaf 6 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in de provincies Utrecht en Zuid-Holland
Ontdek de indooractiviteit bubbelbal binnen in een bubbel voetballen is leuk, voetballen in een bubbel is hilarisch. Speel een actief partijtje bubbelbal en ervaar de uitdaging van het leven in een bubbel.
Vanaf € 22,50 per persoon
10 tot 30 personen
Tijdens dit indoor uitje zal het gezelschap zich geen minuut vervelen. Al jullie inzicht, behendigheid en werpvermogen zal worden ingezet om met je team een prachtig resultaat te halen tijdens gezellige potjes curling, boules en koersbal.
Vanaf € 12,50 per persoon
10 tot 50 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie met gymzaal
Al slingerend, rennend en springend door de zaal met apenkooi kan het allemaal. Ervaar het gevoel van vroeger weer eens helemaal opnieuw, want apenkooien is nog steeds net zo leuk als toen.
€ 15,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Bubbelvoetbal alleen maar geschikt voor buiten? Nee hoor. Dit sportieve en hilarische spektakel kan ook binnen worden gespeeld. De opgeblazen bubbel biedt zowel bescherming op de vloer als tegen de muur. Een leuke activiteit met vrienden, collega’s of je voetbalteam.
Vanaf € 47,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Bubble Football is de activiteit die je gedaan moet hebben. Tijdens dit spel moet je jouw voetbaltalenten vertonen onder zware omstandigheden. Je beleeft met zijn allen de meest hilarische momenten. Wanneer even iemand niet staat op te letten, wordt hij zo pijnloos omver gekegeld door zijn tegenstander. Meer dan revanchegevoelens houdt hij er niet aan over. Je moet je goed blijven inspannen om uiteindelijk dat oh zo belangrijke doelpunt te maken en de winst voor je team over de streep te trekken. Terwijl de voetballers zich uitleven, omver geduwd worden en alle kanten oprollen, is dit voor de toeschouwer ook een genot.

Vind hier "Alles voor een Feest"

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

allesvooreenfeest banner

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties