Zoek een indooractiviteit

Vanaf € 23,00 per persoon
Vanaf 8 personen
Spanning en sensatie. Ga de strijd aan op de klimwand. De strijd met je zelf en met de anderen uit de groep. Iedereen heeft een eigen doel voor ogen waarmee hij of zij zo hoog mogelijk probeert te klimmen op een uitdagende indoor klimwand.
€ 20,00 per persoon
15 tot 60 personen
Rennen, springen, zwaaien, tikken en ontwijken en dat allemaal in vol gebouwde gymzaal. Je kent het ongetwijfeld nog van de gymles van vroeger. Wij maken het mogelijk om je weer even te voelen zoals toen tijdens onze Apenkooi sessies.
€ 35,00 per persoon
8 tot 40 personen
Speel minimaal 3 raketsporten op een middag en je hebt een racketlon. Tafeltennis, (speed) badminton en squash en indien gewenst verzorgen wij eerst een korte clinic voor elk van de 3 onderdelen. Daarna speel je zoals bij een echte racketlon een wedstrijd waarbij je je bij alle drie de raketsporten van je beste kan moet laten zien.
€ 35,00 per persoon
8 tot 30 personen
Schermen is een activiteit die vele kennen maar nog nooit hebben gedaan. Beleef deze gave sport tijdens onze clinic. Dit is de kans!
€ 22,50 tot € 35,00 per persoon
2 tot 24 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie of op onze eigen locatie in Utrecht of Amsterdam
Slecht weer buiten? Kies voor het leukste indooruitje van het moment: virtual reality! Van 360 graden video's en hand-tracking simulaties tot de modernste games: virtual reality is hot! Ontdek hoe het is om oog in oog met een levensechte dinosaurus te staan, kom middenin een spannende actiescène terecht of schiet vuurballen uit je handen.
Vanaf € 43,50 per persoon
Vanaf 15 personen
Mogelijk in meer dan 160 steden in Nederland, België & Duitsland
Voor deze opzwepende, zenuwslopende en uitdagende groepsactiviteit heb je de volgende ingrediënten nodig: een leuke groep collega’s of vrienden, een gezellige locatie en een grote berg kisten.
€ 35,00 per persoon
8 tot 20 personen
Er zit veel meer achter boksen dan alleen maar wild slaan. Onze boksclinic is een veilige clinic waarbij spelenderwijs leuke en nuttige boksvaardigheden worden aangereikt. Wellicht is er zelfs tijd om even te sparren in een echte ring.
Vanaf €165,00 per uur
10 tot 50 personen
Opzoek naar een uniek en sportief indooruitje met collega’s, vrienden of familie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zitten in Amsterdam en hebben 32 aaneengeschakelde trampolines. Wij zorgen voor de ideale locatie voor een gezellig, uitdagend en sportief uitje.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest