Escape room nederland
Boek een Escape Room en werk aan de Teambuilding

Zoek een indooractiviteit

Vanaf €17,00 per persoon
2 tot 7 personen (verschilt per kamer)
Laat je met je vrienden, familie of collega’s opsluiten in een levensechte escaperoom en probeer binnen een uur te ontsnappen aan de horrors die je tegenkomt.
Vanaf € 120,00 per kamer
4 tot 8 personen
Vanaf 2017 te boeken. Ga met je gezelschap vrienden, vriendinnen of collega’s de uitdaging aan in Scheveningen met deze intrigerende indooractiviteit door in 60 minuten uit de escaperoom te ontsnappen.
€ 59,00 tot € 79,00 per persoon
1 tot 400 personen
Altijd al eens benieuwd geweest hoe het is om Michael Scofield of Andy Dufresne te zijn? Het is nu mogelijk om dit zelf te ervaren. Prison Escape is een 3 uur durende beleving die nergens anders te ervaren is in de wereld.
Vanaf € 16,00 per persoon
2 tot 100 personen
In onze overdekte gevangenis van Prison Island, ontdek je 20 cellen, met 20 verschillende spellen. Verzamel genoieg punten, en ontsnap uit Prison Island in Middelburg. Soms moet je snel zijn, soms slim, soms vingervlug. Alleen door samenwerking kom je eruit.
€ 29,50 per persoon
17 tot 34 personen
Michiel de Ruyter heeft een mooie buit binnengehaald bij het overvallen van een Engels schip. Maar de Engelse waren niet op hun achterhoofd gevallen en hadden een plan. Michiel de Ruyter zou weer snel zonder buit komen te zitten.
€ 18,00 tot € 35,00 per persoon
2 tot 8 personen per kamer
Rotterdam biedt veel moois op het gebied van actie en entertainment en deze 3 Live Escaperooms moet je zeker spelen. Heb je een supergaaf bedrijfsuitje gepland, ga je een dagje uit met vrienden of familie of ben een toerist op een regenachtige dag? Kom dan naar deze Live escaperooms en speel een van de waanzinnige spellen.
Vanaf € 24,50 per persoon
12 tot 20 personen per spel
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland
Killjoy's Escape Case is een meeslepend Real Life Mysterie, waarin teamwork, scherpzinnigheid en durf centraal staat. De spelers vinden een gigantische reaiskoffer die uit het luchtledige lijkt te zijn verschenen... Naarmate het verhaal zich voor de spelers ontvouwt, blijkt de eigenlijke eigenaar van deze koffer een zeer onfris sujet te zijn, die ten koste van alles gestopt moet worden!
€ 16,50 tot € 37,50 per persoon
2 tot 48 personen
Op zoek naar een uitdagend en creatief uitje? Speel een van onze 3 escape room thema's: Sherlock Holmes, Oriënt Express of Mincrime. Ga de uitdaging aan en ontsnap uit onze escape rooms.

Vind hier "Alles voor een Feest"

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

allesvooreenfeest banner

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties