Escape room nederland
Boek een Escape Room en werk aan de Teambuilding

Zoek een indooractiviteit

€ 16,50 tot € 37,50 per persoon
2 tot 48 personen
Op zoek naar een uitdagend en creatief uitje? Speel een van onze 4 escape rooms. Onze escape rooms zijn een echte beleving, met een mooi verhaal. Je stapt echt binnen in een andere wereld, waarin alles klopt in het thema. En in elke escape room zijn meerdere kamers te ontdekken! De thema's van onze escape rooms zijn: Sherlock Holmes, Oriënt Express, Mindcrime en Black Box.
€ 59,00 tot € 79,00 per persoon
1 tot 400 personen
Altijd al eens benieuwd geweest hoe het is om Michael Scofield of Andy Dufresne te zijn? Het is nu mogelijk om dit zelf te ervaren. Prison Escape is een 3 uur durende beleving die nergens anders te ervaren is in de wereld.
€ 14,75 per persoon
5 tot 25 personen
Tolbert
Deze escape room brengt jullie terug naar 1913. De indiaan Patser Ponto heeft jullie nodig voor een gevaarlijke missie in Het Wilde Noorden. Gaan jullie de geschiedenis in als echte helden? Jullie hebben zestig minuten de tijd om orde op zaken te stellen.
€ 17,50 per persoon
2 tot 9 personen
Wie wil ontsnappen uit de best beoordeelde Escape Room van de omgeving Breda? Je hebt 66 minuten de tijd om de eigendomsakte om ons Casino uit de handen van de Maffia te houden.
Vanaf €17,00 per persoon
2 tot 7 personen (verschilt per kamer)
Laat je met je vrienden, familie of collega’s opsluiten in een levensechte escaperoom en probeer binnen een uur te ontsnappen aan de horrors die je tegenkomt.
Vanaf € 16,00 per persoon
2 tot 100 personen
In onze overdekte gevangenis van Prison Island, ontdek je 20 cellen, met 20 verschillende spellen. Verzamel genoieg punten, en ontsnap uit Prison Island in Middelburg. Soms moet je snel zijn, soms slim, soms vingervlug. Alleen door samenwerking kom je eruit.
Vanaf € 24,50 per persoon
12 tot 20 personen per spel
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland
Killjoy's Escape Case is een meeslepend Real Life Mysterie, waarin teamwork, scherpzinnigheid en durf centraal staat. De spelers vinden een gigantische reaiskoffer die uit het luchtledige lijkt te zijn verschenen... Naarmate het verhaal zich voor de spelers ontvouwt, blijkt de eigenlijke eigenaar van deze koffer een zeer onfris sujet te zijn, die ten koste van alles gestopt moet worden!
€ 100,00 per kamer
2 tot 6 personen
Nog steeds is de Vliegende Hollander gedoemd om eeuwig met zijn schip de oceaan onveilig te maken. In deze escaperoom hebben jullie de kans om de vloek op te heffen.
€ 18,00 tot € 35,00 per persoon
2 tot 8 personen per kamer
Rotterdam biedt veel moois op het gebied van actie en entertainment en deze 3 Live Escaperooms moet je zeker spelen. Heb je een supergaaf bedrijfsuitje gepland, ga je een dagje uit met vrienden of familie of ben een toerist op een regenachtige dag? Kom dan naar deze Live escaperooms en speel een van de waanzinnige spellen.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Alles voor een feest

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties