Escape room nederland
Boek een Escape Room en werk aan de Teambuilding

Zoek een indooractiviteit

Vanaf €17,00 per persoon
2 tot 7 personen (verschilt per kamer)
Laat je met je vrienden, familie of collega’s opsluiten in een levensechte escaperoom en probeer binnen een uur te ontsnappen aan de horrors die je tegenkomt.
Vanaf € 120,00 per kamer
4 tot 8 personen
Vanaf 2017 te boeken. Ga met je gezelschap vrienden, vriendinnen of collega’s de uitdaging aan in Scheveningen met deze intrigerende indooractiviteit door in 60 minuten uit de escaperoom te ontsnappen.
Vanaf € 16,00 per persoon
10 tot 16 personen
Deze unieke indooractiviteit brengt de escaperoom naar het volgende level. Verdeel de groep in 2 teams en speel tegelijkertijd een battle. Jullie zitten met beide teams in een identieke escaperoom! Strijd tot het uiterste en werk samen door ieders kwaliteiten te benutten en los zo binnen 60 minuten het mysterie op van een Limburgse moordenaar, die jullie te pakken moeten krijgen voordat hij opnieuw toeslaat of breng een nacht door in het museum waar alles tot leven komt.
€ 16,50 tot € 37,50 per persoon
2 tot 48 personen
Op zoek naar een uitdagend en creatief uitje? Speel een van onze 3 escape room thema's: Sherlock Holmes, Oriënt Express of Mincrime. Ga de uitdaging aan en ontsnap uit onze escape rooms.
€ 29,50 per persoon
17 tot 34 personen
Michiel de Ruyter heeft een mooie buit binnengehaald bij het overvallen van een Engels schip. Maar de Engelse waren niet op hun achterhoofd gevallen en hadden een plan. Michiel de Ruyter zou weer snel zonder buit komen te zitten.
Vanaf € 24,50 per persoon
12 tot 20 personen per spel
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland
Killjoy's Escape Case is een meeslepend Real Life Mysterie, waarin teamwork, scherpzinnigheid en durf centraal staat. De spelers vinden een gigantische reaiskoffer die uit het luchtledige lijkt te zijn verschenen... Naarmate het verhaal zich voor de spelers ontvouwt, blijkt de eigenlijke eigenaar van deze koffer een zeer onfris sujet te zijn, die ten koste van alles gestopt moet worden!
Vanaf € 54,50 per persoon
10 tot 40 personen
Laat met deze waanzinnige indooractiviteit de regen maar tegen de ruiten slaan, terwijl jouw gezelschap zich opsluit in een andere wereld. Letterlijk opsluiten want je komt in een kamer waar je binnen 60 minuten uit moet ontsnappen met samenwerken, vragen beantwoorden en opdrachten uitvoeren.
€ 18,00 tot € 35,00 per persoon
Maximaal 6 personen per kamer
Rotterdam biedt veel moois op het gebied van actie en entertainment en deze twee Live Escaperooms moet je zeker spelen. Heb je een supergaaf bedrijfsuitje gepland, ga je een dagje uit met vrienden of familie of ben een toerist op een regenachtige dag? Kom dan naar deze Live escaperooms en speel een van de waanzinnige spellen met 2-6 personen per kamer.
€ 64,50 tot € 74,50 per persoon
1 tot 400 personen
Altijd al eens benieuwd geweest hoe het is om Michael Scofield of Andy Dufresne te zijn? Het is nu mogelijk om dit zelf te ervaren. Prison Escape is een 3 uur durende beleving die nergens anders te ervaren is in de wereld.

Bus huren?

Wilt u direct online een bus huren: Al mogelijk vanaf 16 personen!
✓ Makkelijk ✓ Voordelig ✓ En voor elke gelegenheid!

bushuren banner