Skydive
Hou je van extreem? Dan zijn deze indoor sporten iets voor jou!

Zoek een indooractiviteit

Is jouw gezelschap in voor een lekkere adrenaline rush, een nieuwe uitdaging en een flinke kick, maar wil je iets doen waarvoor het buiten te nat, te koud of juist te warm is? Ook indoor kun je heel goed extreme gaan.

Als je dacht dat skydiven, racen, paintballen of een hindernisbaan alleen maar buiten kon, dan gaat er nu een wereld voor je open. De wereld van extreme indoor sports. Overdekt is er heel veel mogelijk. Denk aan karten of BMX crossen, of denk je meer aan het klimmen en abseilen. Ook op het gebied van wintersporten is er indoor veel mogelijk.

Zoek nu de activiteit die jouw groep alle uitdaging biedt die je zoekt. Maak de activiteit compleet met een ontspannen samenzijn na afloop tijdens de borrel of het diner.

€ 15,00 per persoon
Vanaf 6 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in de provincies Utrecht en Zuid-Holland
Ontdek de indooractiviteit bubbelbal binnen in een bubbel voetballen is leuk, voetballen in een bubbel is hilarisch. Speel een actief partijtje bubbelbal en ervaar de uitdaging van het leven in een bubbel.
Vanaf € 47,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Bubble Football is de activiteit die je gedaan moet hebben. Tijdens dit spel moet je jouw voetbaltalenten vertonen onder zware omstandigheden. Je beleeft met zijn allen de meest hilarische momenten. Wanneer even iemand niet staat op te letten, wordt hij zo pijnloos omver gekegeld door zijn tegenstander. Meer dan revanchegevoelens houdt hij er niet aan over. Je moet je goed blijven inspannen om uiteindelijk dat oh zo belangrijke doelpunt te maken en de winst voor je team over de streep te trekken. Terwijl de voetballers zich uitleven, omver geduwd worden en alle kanten oprollen, is dit voor de toeschouwer ook een genot.
Vanaf € 22,50 per persoon
10 tot 100 personen
Beleef met je groep vrienden, een vrijgezellenfeest of met je collega’s een dagdeel schietplezier tijdens een zinderend indoor schiettoernooi.
€ 50,00 tot € 65,00 per persoon
5 tot 24 personen
Dit is het echte werk. Geen online Game maar een Real Life Experience waarin jij en je team het middelpunt zijn. Compleet uitgerust als special forces operators inclusief wapens, met airsoft als platform, gaat je team op pad. Missie: kill/capture max. Wat jullie tegen gaan komen is een complete verrassing en overtreft je stoutste dromen en de heftigste actiefilm.

Vind hier "Alles voor een Feest"

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

allesvooreenfeest banner

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties