Skydive
Hou je van extreem? Dan zijn deze indoor sporten iets voor jou!

Zoek een indooractiviteit

Is jouw gezelschap in voor een lekkere adrenaline rush, een nieuwe uitdaging en een flinke kick, maar wil je iets doen waarvoor het buiten te nat, te koud of juist te warm is? Ook indoor kun je heel goed extreme gaan.

Als je dacht dat skydiven, racen, paintballen of een hindernisbaan alleen maar buiten kon, dan gaat er nu een wereld voor je open. De wereld van extreme indoor sports. Overdekt is er heel veel mogelijk. Denk aan karten of BMX crossen, of denk je meer aan het klimmen en abseilen. Ook op het gebied van wintersporten is er indoor veel mogelijk.

Zoek nu de activiteit die jouw groep alle uitdaging biedt die je zoekt. Maak de activiteit compleet met een ontspannen samenzijn na afloop tijdens de borrel of het diner.

Vanaf €165,00 per uur
10 tot 50 personen
Opzoek naar een uniek en sportief indooruitje met collega’s, vrienden of familie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zitten in Amsterdam en hebben 32 aaneengeschakelde trampolines. Wij zorgen voor de ideale locatie voor een gezellig, uitdagend en sportief uitje.
Vanaf € 34,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Zijn jullie op zoek naar een origineel, behendig en actief uitje? Kom dan naar IceKart Rucphen en haal je vrienden, collega's of familie driftend in! Op deze enige permanente indoor ijskartbaan van Europa kun jij jouw 'drivingskills' laten zien.
€ 14,50 per persoon
8 tot 14 personen
Mogelijk bij ons op locatie in Utrecht of op uw eigen locatie
Al tijden op zoek naar een uniek en uitdagend teamuitje? Dan zit je bij Bossaball helemaal goed! Een mix tussen toffe herkenbare sporten zoals voetbal, volleybal en gymnastiek en dat alles op een springkussen met in het midden trampolines. Beleef een heel nieuw soort teamuitje bij Bossaball en maak kennis met één van de vrolijkste, zomerse en uitdagendste activiteiten van het moment!
Vanaf € 22,50 per persoon
10 tot 100 personen
Beleef met je groep vrienden, een vrijgezellenfeest of met je collega’s een dagdeel schietplezier tijdens een zinderend indoor schiettoernooi.
Vanaf € 47,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Bubble Football is de activiteit die je gedaan moet hebben. Tijdens dit spel moet je jouw voetbaltalenten vertonen onder zware omstandigheden. Je beleeft met zijn allen de meest hilarische momenten. Wanneer even iemand niet staat op te letten, wordt hij zo pijnloos omver gekegeld door zijn tegenstander. Meer dan revanchegevoelens houdt hij er niet aan over. Je moet je goed blijven inspannen om uiteindelijk dat oh zo belangrijke doelpunt te maken en de winst voor je team over de streep te trekken. Terwijl de voetballers zich uitleven, omver geduwd worden en alle kanten oprollen, is dit voor de toeschouwer ook een genot.
Vanaf € 17,50 per persoon
2 tot 24 personen
In Amerika en Canada doen ze het al een tijdje en ook de oermens kon er al wat van: bijlwerpen kan nu ook in Nederland gedaan worden tijdens een stoer, actief en gezellig uitje met je vriendinnen, vrienden of collega’s.
€ 50,00 tot € 65,00 per persoon
5 tot 24 personen
Dit is het echte werk. Geen online Game maar een Real Life Experience waarin jij en je team het middelpunt zijn. Compleet uitgerust als special forces operators inclusief wapens, met airsoft als platform, gaat je team op pad. Missie: kill/capture max. Wat jullie tegen gaan komen is een complete verrassing en overtreft je stoutste dromen en de heftigste actiefilm.
€ 15,00 per persoon
Vanaf 6 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in de provincies Utrecht en Zuid-Holland
Ontdek de indooractiviteit bubbelbal binnen in een bubbel voetballen is leuk, voetballen in een bubbel is hilarisch. Speel een actief partijtje bubbelbal en ervaar de uitdaging van het leven in een bubbel.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Alles voor een feest

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties