starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Indoor skydiven - Een uitje met spanning en avontuur!

Wat ga je doen

Beleef je het ultieme gevoel van vrijheid! Je ervaart het bijzondere gevoel van een vrije val, zonder hiervoor uit een vliegtuig te hoeven springen. Een ervaring om nooit te vergeten!

Indoor Skydiven is nog veel leuker als je het samen met je vrienden, familie of collega’s beleeft. Met één van de arrangementen maak je de dag compleet. Je geniet dan bijvoorbeeld van een heerlijk diner of een gezellige borrel bij Bravo24. Natuurlijk staat jullie plezier tijdens deze dag centraal!

Het Cessna arrangement

Na een ontvangst met een drankje is het tijd om in te checken. Jullie krijgen speciale indoor skydive gear aan en volgen aan de hand van een video de instructies. Dan is het zo ver: jullie gaan indoor skydiven. Die adrenalinekick van het indoor skydiven? Die ervaar je nu! Zitten alle indoor skydive sessies erop? Dan ontvangen jullie nog een persoonlijk certificaat van de instructeur en kan het nagenieten beginnen.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01