Zoek een activiteit

Bezig om een dagje teambuilding binnen je bedrijf te plannen en wil je je niet laten beperken door de weersomstandigheden? Zoek dan een indoor teambuildingactiviteit. Fysieke inspanning, tactiek, focus, samenwerking, concentratie voor iedere competentie is er wel een activiteit indoor te vinden.

Buggy rijden, een quiz, zeskampen, segway rijden, samen sporten, een hindernissen parcours of samen laser gamen, bowlen, een spellencircuit afleggen, een escaperoom spelen of samen een lipdub of film maken. Dit is allemaal binnen mogelijk en nog veel meer. En nooit valt het in het water door het weer.

Kijk wat je wilt bereiken en versterken met de activiteit en stem daar de dag op af. En leg het team ook een beetje in de watten met lekker eten en drinken.

€ 18,00 tot € 35,00 per persoon
2 tot 8 personen per kamer
Rotterdam biedt veel moois op het gebied van actie en entertainment en deze 3 Live Escaperooms moet je zeker spelen. Heb je een supergaaf bedrijfsuitje gepland, ga je een dagje uit met vrienden of familie of ben een toerist op een regenachtige dag? Kom dan naar deze Live escaperooms en speel een van de waanzinnige spellen.
Vanaf € 16,00 per persoon
2 tot 100 personen
In onze overdekte gevangenis van Prison Island, ontdek je 20 cellen, met 20 verschillende spellen. Verzamel genoieg punten, en ontsnap uit Prison Island in Middelburg. Soms moet je snel zijn, soms slim, soms vingervlug. Alleen door samenwerking kom je eruit.
€ 29,50 per persoon
20 tot 750 personen
Mogelijk op elke locatie in Nederland
Deze ijzige bezigheid is niet zo ijzig als je denkt, je krijgt het er best warm van en je moet natuurlijk ook wel een beetje doorwerken! Anders smelt het ijs voordat iedereen heeft kunnen zien wat voor moois je hebt gemaakt. Het gaat hier natuurlijk om een workshop ijssculpturen maken. Het ideale indoor bedrijfsuitje waarbij een flike dosis teambuilding komt kijken.
Vanaf € 43,50 per persoon
Vanaf 15 personen
Mogelijk in meer dan 160 steden in Nederland, België & Duitsland
Voor deze opzwepende, zenuwslopende en uitdagende groepsactiviteit heb je de volgende ingrediënten nodig: een leuke groep collega’s of vrienden, een gezellige locatie en een grote berg kisten.
€ 11,60 tot € 15,00 per persoon
Vanaf 2 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland
"Mission Bomb Alert" is een indoor spel dat u kunt spelen op uw eigen locactie met 2 tot 10 personen of met meerdere groepen tegen elkaar. Zijn jullie klaar deze klus te klaren. De tijd loopt. Nu is het aan jullie om alle raadsels en puzzels op te lossen en zo de bom te ontmantelen. Jullie krijgen 1 uur voor deze uitdagende missie. Durven jullie het aan?
€ 50,00 tot € 65,00 per persoon
5 tot 24 personen
Dit is het echte werk. Geen online Game maar een Real Life Experience waarin jij en je team het middelpunt zijn. Compleet uitgerust als special forces operators inclusief wapens, met airsoft als platform, gaat je team op pad. Missie: kill/capture max. Wat jullie tegen gaan komen is een complete verrassing en overtreft je stoutste dromen en de heftigste actiefilm.