starBeste website van het jaar 2018homeinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Indoor winteractiviteiten

Ben je al helemaal in wintersfeer, maar wil de winter maar niet komen? Is de Hollandse winter jou niet koud of wit genoeg? Als je lekker actief en winters wilt bezig zijn tijdens het bedrijfsuitje, je vrijgezellenfeest of de familiedag, zoek dan een leuke indoor winteractiviteit voor jouw groepsuitje.

Skiën of snowboarden met je vrienden, schaatsen met de hele familie of sleetje rijden, curling of rodelen? Doe het indoor en ervaar binnen het perfecte wintergevoel. Voldaan en rozig van de sneeuw, kou en inspanning? Ook de après-ski is indoor net zo gezellig.

Bij een knapperend haardvuur aan de glühwein of warme chocolademelk, een diner met stevige winterse kost of borrelen met bitterballen, dat maakt een winters indoor uitje pas echt compleet.

Indoor skiën en snowboarden - Het meest verfrissende dagje weg!  impressie

Lekker van piste glijden met je ski's of snowboard, wie wil dat nou niet? Wij zijn 365 dagen in het jaar geopend en wij hebben op alle pistes ECHTE sneeuw! Ook zijn er verschillende liften dus voor ieder niveau hebben wij wat te bieden.

Vanaf € 37,50 per persoon
Workshop ijssculpturen maken op iedere gewenste locatie impressie

Deze ijzige bezigheid is niet zo ijzig als je denkt, je krijgt het er best warm van en je moet natuurlijk ook wel een beetje doorwerken! Anders smelt het ijs voordat iedereen heeft kunnen zien wat voor moois je hebt gemaakt. Het gaat hier natuurlijk om een workshop ijssculpturen maken. Het ideale indoor bedrijfsuitje waarbij een flike dosis teambuilding komt kijken.

€ 29,50 per persoon
Mogelijk op elke locatie in Nederland

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL82.21.87.516.B01