Zoek een activiteit

Ben je al helemaal in wintersfeer, maar wil de winter maar niet komen? Is de Hollandse winter jou niet koud of wit genoeg? Als je lekker actief en winters wilt bezig zijn tijdens het bedrijfsuitje, je vrijgezellenfeest of de familiedag, zoek dan een leuke indoor winteractiviteit voor jouw groepsuitje.

Skiën of snowboarden met je vrienden, schaatsen met de hele familie of sleetje rijden, curling of rodelen? Doe het indoor en ervaar binnen het perfecte wintergevoel. Voldaan en rozig van de sneeuw, kou en inspanning? Ook de après-ski is indoor net zo gezellig.

Bij een knapperend haardvuur aan de glühwein of warme chocolademelk, een diner met stevige winterse kost of borrelen met bitterballen, dat maakt een winters indoor uitje pas echt compleet.

€ 29,50 per persoon
20 tot 750 personen
Mogelijk op elke locatie in Nederland
Deze ijzige bezigheid is niet zo ijzig als je denkt, je krijgt het er best warm van en je moet natuurlijk ook wel een beetje doorwerken! Anders smelt het ijs voordat iedereen heeft kunnen zien wat voor moois je hebt gemaakt. Het gaat hier natuurlijk om een workshop ijssculpturen maken. Het ideale indoor bedrijfsuitje waarbij een flike dosis teambuilding komt kijken.
Vanaf € 37,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Lekker van piste glijden met je ski's of snowboard, wie wil dat nou niet? Wij zijn 365 dagen in het jaar geopend en wij hebben op alle pistes ECHTE sneeuw! Ook zijn er verschillende liften dus voor ieder niveau hebben wij wat te bieden.