starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Klim eens boven je eigen grenzen uit tijdens dit indoor-klimuitje

Wat ga je doen

Voor een activiteit vol avontuur op hoog niveau kun je je klimkunsten in praktijk brengen tijdens dit uitje aan de klimmuur.

Activiteit, spanning en de kick als het je lukt, maken van dit klimavontuur een zeer geslaagde activiteit die je kunt doen met allerlei gezelschappen. Na gedegen instructies en uitleg van de veiligheidsprincipes kies je de klimroute die bij jou past, zodat ieder op zijn eigen niveau naar boven kan. Bij zo’n prestatie hoort een diploma en een heldenfoto en deze ontbreken dan ook niet bij de afsluiting van dit avontuur. Het weer vormt geen belemmering want jullie klimmen indoor.

Ook is het mogelijk deze activiteit te combineren met een lunch of diner en/of een overnachting.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01