starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Met dit indoor schiettoernooi komt de schutter in je los

Wat ga je doen

Beleef met je groep vrienden, een vrijgezellenfeest of met je collega’s een dagdeel schietplezier tijdens een zinderend indoor schiettoernooi.

Ga in groepen het schietgevecht aan in drie verschillende onderdelen: luchtbuksschieten, handboog schieten en kruisboogschieten. Ieder onderdeel vraagt andere technieken en houdingen. Volg de instructies en ga dan je eigen schot in de roos wagen. Wind of regen spelen geen rol, want binnen sta je altijd droog.

Of niet natuurlijk, want voor een verfrissend drankje tussendoor is ook tijd en ruimte. Ook in een lunch, diner of borrel ter afsluiting kan voorzien worden, om deze activiteit nog gezelliger af te sluiten.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01