Zoek een indooractiviteit

Vanaf € 34,95 per persoon
Vanaf 4 personen
In een airsoft game speel je een militair gevecht in complete uitrusting met niet van echt te onderscheiden wapens. Laat je niet afleiden door het weer en focus je op een indoor speelveld op de overwinning.
Vanaf € 43,50 per persoon
Vanaf 15 personen
Mogelijk in meer dan 160 steden in Nederland, België & Duitsland
Voor deze opzwepende, zenuwslopende en uitdagende groepsactiviteit heb je de volgende ingrediënten nodig: een leuke groep collega’s of vrienden, een gezellige locatie en een grote berg kisten.
VaVanaf € 18,50 per persoon
8 tot 36 personen
Stap of spring eens uit de echte wereld en laat je gaan in de Virtual Reality wereld waar alles net even anders, mooier, gekker en spannender is dan waar je vandaan komt.
Vanaf € 18,50 per persoon
8 tot 120 personen
Schiet op drones, vecht met zombies, leer vechten met een lightsaber, hak op fruit in als een echte samoerai. Leer ontdek jouw magische krachten de druïdetafel, sta oog in oog met een walvis, ontmoet een alien of laat je overrompelen door een T-rex. VR4play biedt meer dan 50 verschillende games & ervaringen waaronder een groot aantal spellen die je tegelijk met of tegen elkaar kan spelen.
Vanaf € 19,95 per persoon
Vanaf 4 personen
Als je je niet wil laten afleiden door de weersomstandigheden is een indoor paintball spel de ideale oplossing. Focus op de tegenstander, de tactiek, de obstakels en de overwinning en speel diverse paintball varianten op een waanzinnig indoor speelveld.
Vanaf € 18,50 per persoon
8 tot 120 personen
Op een koude of regenachtige dag actief de strijd aan kunnen gaan met je vrienden en familie? Het kan met de VR BOMBattle. Een team bestaande uit 2 tot 5 spelers gaan de strijd aan met een tikkende tijdbom. Een speler gaat de virtuele bomkamer in en is de enige die de bom ziet. De andere teamleden hebben de cryptische handleiding om de bom te ontmantelen. Samenwerken is de enige optie!

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest