starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Sportief en actief met de voetjes van de vloer in de gymzaal

Wat ga je doen

Al slingerend, rennend en springend door de zaal met apenkooi kan het allemaal. Ervaar het gevoel van vroeger weer eens helemaal opnieuw, want apenkooien is nog steeds net zo leuk als toen.

Ideale indooractiviteit voor een teambuildingsessie, origineel voor een actief uitje met de collega’s, super sportief en hilarisch met je vriendinnen- of vriendengroep, een hit voor een kinderfeestje. Leef je helemaal uit in de gymzaal met leuke toepassingen van alle toestellen.

Met een professionele apenkooimeester of –juf aan de leiding wordt het optimale effect en plezier in jullie naar boven gehaald en wil je niet meer stoppen. Apenkooien in een apenkooigym kan op diverse locaties in Nederland.

Prijzen:

  • Studenten vanaf € 21,00 per persoon
  • Particulieren vanaf € 24,00 per persoon
  • Bedrijven vanaf € 34,00 per persoon

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01