Zoek een indooractiviteit

€ 17,50 per persoon
Vanaf 3 personen
Kom ontsnappen uit Prison Island! De combinatie van een Escape Room en Fort Boyard zorgt voor een leuk en actief spel voor jong en oud! Met maar liefst 38 cellen, elke cel met een eigen opdracht, is er genoeg speelplezier voor iedereen.
€ 22,50 tot € 35,00 per persoon
2 tot 24 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie of op onze eigen locatie in Utrecht of Amsterdam
Slecht weer buiten? Kies voor het leukste indooruitje van het moment: virtual reality! Van 360 graden video's en hand-tracking simulaties tot de modernste games: virtual reality is hot! Ontdek hoe het is om oog in oog met een levensechte dinosaurus te staan, kom middenin een spannende actiescène terecht of schiet vuurballen uit je handen.
Vanaf € 15,00 per persoon
Vanaf 2 personen
Kom karten bij ons op de langste indoor kartbaan van Nederland! De baan van 750 meter is volledig vlak en wordt goed onderhouden. Er is altijd professionele begeleiding aanwezig om je de beste tips te geven, zodat je nog beter kan racen.
€ 14,50 per persoon
8 tot 14 personen
Mogelijk bij ons op locatie in Utrecht of op uw eigen locatie
Al tijden op zoek naar een uniek en uitdagend teamuitje? Dan zit je bij Bossaball helemaal goed! Een mix tussen toffe herkenbare sporten zoals voetbal, volleybal en gymnastiek en dat alles op een springkussen met in het midden trampolines. Beleef een heel nieuw soort teamuitje bij Bossaball en maak kennis met één van de vrolijkste, zomerse en uitdagendste activiteiten van het moment!
Vanaf € 10,00 per persoon
Vanaf 2 personen
Kom lasergamen bij ons in Utrecht! Met 3 verdiepingen in de stijl van een oude fabriek is onze lasergame arena de grootste van Nederland. Probeer zoveel mogelijk mensen van het andere team te raken, terwijl je zelf alle laserstralen ontwijkt!

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest