Zoek een indooractiviteit

Vanaf € 18,50 per persoon
8 tot 120 personen
Schiet op drones, vecht met zombies, leer vechten met een lightsaber, hak op fruit in als een echte samoerai. Leer ontdek jouw magische krachten de druïdetafel, sta oog in oog met een walvis, ontmoet een alien of laat je overrompelen door een T-rex. VR4play biedt meer dan 50 verschillende games & ervaringen waaronder een groot aantal spellen die je tegelijk met of tegen elkaar kan spelen.
VaVanaf € 18,50 per persoon
8 tot 36 personen
Stap of spring eens uit de echte wereld en laat je gaan in de Virtual Reality wereld waar alles net even anders, mooier, gekker en spannender is dan waar je vandaan komt.
€ 22,50 tot € 35,00 per persoon
2 tot 24 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie of op onze eigen locatie in Utrecht of Amsterdam
Slecht weer buiten? Kies voor het leukste indooruitje van het moment: virtual reality! Van 360 graden video's en hand-tracking simulaties tot de modernste games: virtual reality is hot! Ontdek hoe het is om oog in oog met een levensechte dinosaurus te staan, kom middenin een spannende actiescène terecht of schiet vuurballen uit je handen.
Vanaf € 18,50 per persoon
8 tot 120 personen
Op een koude of regenachtige dag actief de strijd aan kunnen gaan met je vrienden en familie? Het kan met de VR BOMBattle. Een team bestaande uit 2 tot 5 spelers gaan de strijd aan met een tikkende tijdbom. Een speler gaat de virtuele bomkamer in en is de enige die de bom ziet. De andere teamleden hebben de cryptische handleiding om de bom te ontmantelen. Samenwerken is de enige optie!
€ 30,00 per persoon
2 tot 75 personen
Ontdek VR samen met je familie, vrienden of collega's op een hele bijzondere wijze! Een geweldige beleving voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje.
Vanaf € 22,50 per persoon
4 tot 50 personen
Beleef indrukwekkende Virtual Reality belevenissen bij EnjoyVR in Nijmegen. Zin om een uurtje te diepzeeduiken, over een Formule 1-circuit te scheuren of de Mount Everest te beklimmen? EnjoyVR heeft drie studio's waarin je oneindig veel verschillende virtual reality-ervaringen beleeft.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest