starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Virtual Reality Bomb battle escapespel in Rotterdam

Wat ga je doen

Op een koude of regenachtige dag actief de strijd aan kunnen gaan met je vrienden en familie? Het kan met de VR BOMBattle. Een team bestaande uit 2 tot 5 spelers gaan de strijd aan met een tikkende tijdbom. Een speler gaat de virtuele bomkamer in en is de enige die de bom ziet. De andere teamleden hebben de cryptische handleiding om de bom te ontmantelen. Samenwerken is de enige optie!

Om het spel nog spannender te maken wordt er ook nog gestreden tegen andere teams. Tot wel tien teams kunnen met elkaar de strijd aan gaan om de eeuwige room of de prijs die van te voren is afgesproken. De regels zijn simpel. Op het moment dat de speler in de virtuele kamer de bom heeft ontmanteld is het de beurt aan een ander teamlid om zijn/haar plaats over te nemen. Het team dat de meeste bommen in een halfuur onschadelijk heeft gemaakt wint. Om deze unieke ervaring compleet te maken wordt er na de VR BOMBattle verder gespeeld.

VR4play heeft meer dan 50 unieke VR games. Met knikkende knieën op extreme hoogte over een plank balanceren. Vechten met zombies of oog in oog met een levende walvis. Naar Mars of toch de VR achtbaan in. Genoeg variatie voor gamers en niet gamers. Uiteraard kan er ook mee worden genoten met de ervaringen van andere. Op grote schermen is precies te zien wat zij meemaken in VR. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje in een gezellige horeca ambiance. Het perfecte uitje voor reünies, familie feestjes of bedrijfsuitjes.

Optioneel in te voegen: educatieve vaardigheidstraining

Vaardigheden die getraind worden:

  • Luisteren en communiceren
  • Taken verdelen en samenwerken
  • Leiding nemen en ontvangen
  • Gestructureerd te werk gaan
  • Stressbestendigheid

Prijzen:

  • 15 min game-briefing en 60 minuten spelen - € 19,00 per persoon
  • 15 min game-briefing en 90 minuten spelen - € 27,25 per persoon

Mogelijkheid om het VR programma te combineren met een van onze andere VR programma’s die wij aanbieden.

  • 15 min game-briefing en 120 minuten spelen - € 38,00 per persoon
  • 15 min game-briefing en 150 minuten spelen - € 43,50 per persoon

 

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01